Jak snadno porazit nudnou zimní šeď? Oblečte se do červené

Zima umí být krásná, když je venku sněhově bílá pokrývka a do toho svítí sluníčko, které se rozhodne vykouknout zpoza těžkých mraků. Bohužel poslední roky známe spíše takovou zimu, kterou doprovází nudná šeď a pochmurné, často spíše blátivé počasí.

Právě nudná zimní šeď má tendence ovlivnit i naše šatníky. Kolikrát na sebe oblékáme nevýrazné a nezajímavé barvy, kterými akorát podporujeme nudné venkovní počasí. Chcete prorazit smutnou zimní šeď? Oblečte se do červené!

Veselá barva vám zvedne náladu

Červená barva je hodně výrazná a zaručeně nepřehlédnutelná. Je spojována nejen s láskou, ale také s vášní. Má neskutečný šmrnc a nechybí jí jiskra, kterou mnohé z nás právě teď nutně potřebují.

Foto: Unsplash.com

Hřejivé pletené šaty jsou na zimu ideální

Kdo se v zimě rád cítí v teple, ten určitě ocení pletenou módu. A proč nespojit příjemné s užitečným a neužít si trendy pletené šaty? Nejenže jsou nesmírně vkusné a poslední dobou neskutečně šik, ale navíc jsou pro zimní měsíce, kdy se chceme cítit v teple a v pohodě, zkrátka jako stvořené. Rudá barva jim sluší, obléknout k nim můžete legíny i silnější punčocháče.

Roláky zdaleka nevyšly z módy

Kdy jindy unosit rolák, nežli právě teď? Zimní měsíce jsou studené, často doprovázené otravným větrem, který si dokáže najít i tu nejmenší skulinku, skrze kterou se nám dostane doslova až na kůži. Když budete nosit rolák, zatnete zimě tipec. Rudě zbarvený rolák vynikne s obyčejnými džínami, klidně s těmi, které mají vysoký pas. Hodí se ale i k sukni, do práce ideální outfit.

Šmrncovní kabáty vám dodají eleganci

Do červené se můžete zahalit i tehdy, kdy na sebe oblečete kabát. Pěkně střižený rudý kabátek, který dokonale padne, vám pomůže cítit se jako dáma – zajistí vám totiž eleganci, kterou určitě neodmítnete. Kdo v zimě dává přednost ležérnímu kabátku před načechranou bundou, ten to s červeným fešákem zaručeně vyhraje.

I doplňkům červený odstín sluší

Proti nudné zimní šedi můžete hrdě bojovat i s doplňky – jak jinak, nežli s těmi, které budou mít tuhle nádhernou vášnivou barvu. Čepice, šály, rukavice, šátky i čelenky – tohle všechno se v zimě nosí, protože nám doplňky dodávají pocit pohodlí, zahřejí a navíc krásně doladí naše outfity. Čepici, šálu i rukavice můžete sladit třeba s kabelkou.

Foto: Unsplash.com

Avatar

sarkakrausova

Mojí vášní je móda a krása. Řídím se heslem, že každá žena by o sebe měla pečovat, bez ohledu na to, jaké míry jí příroda nadělila. Každá jsme krásná!