Za stylový outfit nemusíte utrácet horentní sumy. Chce to jen trochu důvtipu

Snad každá z nás si přeje oblékat se stylově a trendy, aby nikdo nepochyboval o tom, že se v módě vyznáme a přesně víme, co nám nejvíce sluší. Jenže udržet krok s aktuálními trendy a neustále se přizpůsobovat novinkám které přichází, může výrazně potrápit naši peněženku…

Být trendy a šik je určitě super. Ale rozhodně ne za každou cenu. Co když si zkrátka nemůžete dovolit utrácet každý měsíc tisíce za nové oblečení jen proto, abyste si udržela svoji vysokou laťku a pyšnila se těmi nejstylovějšími outfity? Věřte nebo ne, ale utrácet majlant ve skutečnosti vůbec není potřeba!

Svěží šmrnc vašemu looku dodají syté barvy

Pokud chcete, aby vašemu outfitu nechyběl šmrnc a každý se za vámi otočil, nebojte se sázet na syté barvy. Co třeba žlutá? Ta je cool ve všech svých odstínech – od té jasně křiklavé až po temnější hořčicovou. S touhle barvičkou budete zaručeně trendy a není přitom potřeba nechat v obchodě tisíce.

Saténová sukně vám bude slušet

Odborníci na módu jsou toho názoru, že saténové sukně patří mladším ženám, kterým budou báječně slušet. Pokud takový kousek ve svém šatníku ještě nemáte, utíkejte si ho pořídit. Saténovou sukni pak stačí zkombinovat s obyčejnou halenkou a světový outfit bude rázem na světě. A to s minimem vašeho úsilí.

Sako rozhodně nemusí být jen černé

Mít v šatní skříni skvěle padnoucí sako je nepsaná povinnost každé z nás. Většina žen se ale spoléhá pouze na černou barvu. Jasně, černé sako je univerzální a nabízí nespočet možností pro jeho využití, ale rozhodně není pravidlem, že sako musí být nutně jen černé. Zkuste se místo po havraní barvě podívat po nějakém veselém motivu. V takovém sáčku zazáříte!

Plisované sukně jsou nesmírně elegantní

Nenosit plisované sukně je hřích. Jsou neskutečně trendy a nesmírně elegantní. Jestli hledáte způsob, jak vytvořit stylový outfit s minimální investicí, pak ho máte přímo před sebou. Pořiďte si plisovanou sukni, kterou následně zkombinujte s jakýmkoli topem a spolehněte se, že vás v tomto looku zaručeně nikdo nepřehlédne.

Foto: Pexels.com.


Avatar

nikolblahova

Móda není jen o dokonalých mírách, móda je i o kyprých tvarech. Každá jsme nějaká - nízká, vysoká, plnoštíhlá i tenká. A přesto jsme každá krásná. Tak nějak po svém. Milujme módu, protože díky ní můžeme vyjádřit, kdo vlastně jsme.