Speciál: Styl slavných – Meghan Markle jako snoubenka prince Harryho

Do úvodního dílu seriálu Speciál: Styl slavných jsme si vybrali herečku Meghan Markle, o které jste jistě slyšeli teprve v posledních týdnech, stala se totiž snoubenkou prince Harryho (všechny ženy po celém světě pláčou).

Doposud neznámá herečka

Spousta z nás možná ani nevěděla, že nějaká Rachel Meghan Markle vůbec existuje. Přijde vám ale povědomá? Znát ji můžete především ze seriálu Kravaťáci, ve kterém začala hrát v roce 2011. Po zásnubách s princem Harrym (listopad 2017) oznámila, že v účinkováním v tomto seriálu končí a bude se naplno věnovat charitě (jak nečekané). Z filmové tvorby doposud účinkovala v pěti celovečerních snímcích. Objevila se také v seriálech 90210: Nová Generace, Kriminálka New York, Kriminálka Miami a další.

Zásnuby s princem Harrym

Po boku slavného prince se Meghan začala objevovat na podzim minulého roku. Oficiální akce začali společně navštěvovat před pár měsíci. Jak už to tak ale u královské rodiny  bývá, ihned se začalo spekulovat o zásnubách a jen se očekávalo, kdy ten den přijde. A svět se dočkal.

Koncem listopadu 2017 oznámil tento krásný zamilovaný pár své zásnuby. Harryho prý nejvíce okouzlila přirozenost Meghan a také její dobré srdce. Meghan totiž není žádným nováčkem v pomoci ostatním. Je globální ambasadorkou World Vision Canada a členkou United Nations Entity for Gender Equality and the Empowerment of Women. Osobně také navštívila chudé země v Africe, kde pomáhala hladovějícím dětem. Nezískala tak jen lásku svého života, ale také možnost více pomáhat potřebným po celém světě.

Styl padnoucí do královské rodiny

Vynechme nyní její povahové vlastnosti a budeme se (ano povrchně) soustředit na skutečně důležité vlastnosti této divy – na její módní styl. Když si prohlídnete pár paparazzi fotografií, zjistíte, že její styl se velmi podobá stylu její budoucí švagrové Kate. Nedbalá elegance bezesporu vládne její šatní skříni. Na  společenské akce je oblečená do nejnovějších kousků luxusních značek, v běžném životě obyčejného člověka sazí na džíny s elegantním topem a balerínami. V tomto outfitu ji uvidíte nejčastěji.

Víte jaký je její nejoblíbenější kousek? Kšiltovka! Ano, pro členku královské rodiny trochu netypické, ale o to se nám Meghan líbí více.

Další zajímavosti:

  • Je blízkou kamarádkou Sereny Williams.
  • Do dubna 2017 psala svůj vlastní blog The Tig.
  • Má afroamerické a holandsko-irské kořeny.
  • Princ Harry byl jejím fanouškem a vždy ji jako herečku obdivoval.

Foto: Pinterest.


Avatar

NikolKurkova

Oblékání je odrazem člověka - malý kousek z toho, kdo jste, je v tom, co máte na sobě (M. Jacobs). Můžete být každý den za někoho jiného a zároveň sami sebou. Tohle kouzlo na módě prostě miluji.