„Family fashion goals“ aneb umění sladěného outfitu v celé rodině

Buďme upřímné, většinou jste to vy, která vymýšlí outfity pro celou rodinu, že? Menší děti rádi nechají volbu na vás, starším do toho nenápadně mluvíte a radíte. No a váš přítel nebo manžel? Kolikrát už jste mu nenápadně připravila triko, které chcete, aby si oblékl? Není tak divu, že jste často s celou svou rodinou ukázkově sladěni. Je to zkrátka fashion goal.

Na rodinné focení jedině ve stejném looku

Obléknout se do stejného nebo nejvíce podobného looku bývá v oblibě zejména na rodinných focení. Přeci jen pak na takových fotkách skvěle vynikne, jací jste parťáci a jak vám to společně sluší. Stylová jsou stejná trička s vtipným potiskem, nebo vzorem. Takové kousky můžete vynosit i na rodinné oslavy nebo společné výlety.

Foto: Shutterstock

Jaká matka, taková dcera

Dokonale sladěné outfity většinou mívají matky se svými dcerami. Každá žena chce mít přeci svou mini verzi. Není proto divu, že chceme aby byly i stejně oblečené a každý věděl, že jsou to vaše milované dcery, která vám jako z oka vypadly.

Také se vám líbí využití koženky u dětských outfitů? Vypadá neskutečně stylově, co říkáte?

Foto: Shutterstock

Stejný módní doplněk, o který se nebudete hádat

Vybrala jste si nové tenisky od Michaela Korse nebo Calvina Kleina, ale bojíte se, co na to řekne vaše drahá polovička? Vyzkoušejte taktiku – „ale mají i pro tebe“. Zkuste přesvědčit vaší drahou polovičku o všech přednostech vámi vybraných bot a to nejlepší si ponechejte na konec – mají i pánskou verzi. Luxusní značky totiž často prodávají buď unisex kousky nebo velmi podobné verze pro obě pohlaví.

Budete tak mít stejný módní doplněk, o který se nebudete hádat, ale slušet vám bude stejně. No dobře…. vám možná trochu více.

Než přijde prstýnek, vystačíte si se stejným outfitem

Chcete, aby každý věděl, že jste pár a že váš milovaný patří jen k vám? Pak si na vaše rande, společný výlet nebo jen procházku slaďte outfity. Stačí zvolit podobné barvy nebo stejný vzor a každý bude vědět, že tohle je skutečný fashion goals.

Foto: Shutterstock

Avatar

NikolKurkova

Oblékání je odrazem člověka - malý kousek z toho, kdo jste, je v tom, co máte na sobě (M. Jacobs). Můžete být každý den za někoho jiného a zároveň sami sebou. Tohle kouzlo na módě prostě miluji.