Přivítejte jaro stylově s novými slunečními brýlemi. Na jaké trendy vsadit letos?

Slunečného počasí se nám dostává více a více, takže je nejvyšší čas pořídit si nové sluneční brýle, které jsou nejen pomůckou proti nepříjemnému slunečnímu záření, ale hlavně módním doplňkem, který rozzáří každý outfit. Prozradíme vám, které tvary vám budou slušet a které sluneční brýle jsou letos trendy.

Nesmrtelné lenonky jsou sázkou na jistotu

Sluneční brýle kulatého tvaru – tzv. lenonky – budou i nadále trendy. Velkou předností těchto brýlí je, že se hodí takřka ke každému tvaru obličeje!

Pokud je pro vás nejčastější černé provedení lenonek „příliš“ a toužíte po módním doplňku, který trochu zjemní váš obličej, pak vsaďte na barevné provedení lenonek se zlatými obroučky. Tato kombinace vás zaručeně bude bavit.

Foto: Shutterstock

Zrcadlový efekt pro inkognito ženy

Sluneční brýle, které jsou z jedné strany zcela neprůhledné a tvoří zrcadlový efekt, se objevovaly už v minulých sezónách, ale i v „dávné historii“. Je to totiž součást významných trendů spojených s hnutím hippies, tedy období šedesátých let minulého století.

Pár let nazpátek došlo k obrození tohoto stylu s trendem zvaným boho a nyní se opět navracíme k některým prvkům, jako jsou právě tyto brýle.

Foto: Shutterstock

Cat eye podtrhnou vaši ženskost

Milujete tzv. kočičí líčení, kdy zvýrazníte své oči, které jsou pak zákonitě vaší největší předností? Pak se vám možná zalíbí must have kousek pro letošní rok – cat eye brýle. Právě k výraznému líčení očí je tento typ brýlí ideální volbou.

Kočičí tvar slunečních brýlí velmi lichotí srdcovému typu obličeje. Sluší ale také oválnému obličeji, který tento typ brýlí dokáže efektně zjemnit.

Pokud se nebojíte extravagantních kousků, pak je pro vás tento typ brýlí to pravé ořechové. Přesto raději doporučujeme vyzkoušet tyto brýle osobně a nesázet na koupi přes internet. Některé kousky totiž mohou svou extravagancí působit skoro až lacině. Obzvlášť takové, které sází na velmi široké obroučky.

Foto: Shutterstock

Pilotkami ve stylu RayBan nikdy nic nezkazíte

Toužíte po slunečních brýlích, které nebudou nijak vyčnívat a poutat pozornost kolemjdoucích, ale přesto budou stylové a univerzální? Pak vsaďte jednoznačně na nadčasové pilotky. Tento typ slunečních brýlí patří k nejoblíbenějším tvarům vůbec.

Nejenže se hodí ke každému outfitu a sluší snad každému tvaru obličeje. Jejich univerzálnost řadí tento kousek mezi ukázkové prvky tzv. unisex módy! Ale pozor, může to být samozřejmě i jejich nevýhoda. Snadno se může stát, že si je bude půjčovat váš partner a vy je budete nestále hledat!


Avatar

NikolKurkova

Oblékání je odrazem člověka - malý kousek z toho, kdo jste, je v tom, co máte na sobě (M. Jacobs). Můžete být každý den za někoho jiného a zároveň sami sebou. Tohle kouzlo na módě prostě miluji.