Ledvinky jsou zpět na scéně. Přijdete jim na chuť i vy?

Pokud nejste příznivci slavných ledvinek, bohužel vás nepotěší zpráva, že ledvinky jsou zpět v módě a etablovaly se do trendů menších i větších značek razantněji, než kdy předtím. Navíc zde máme několik nových způsobů, jak je nosit. To aby s nimi nebyla nuda. Přeci jen se ledvinky s přestávkami nosí již desítky let!

Ledvinky jsou oblíbené díky praktičnosti

Poprvé se začaly používat ve Spojených státech a původně sloužily například jako kapsář nebo lékárnička. V 80. a 90. letech ledvinky dosáhly své největší popularity. Na druhou stranu je i přes to mnoho lidí považovalo za směšný a nevzhledný doplněk.

Pokud bychom si měli odpovědět na otázku, proč jsou tedy staly tak oblíbenými, odpověď bychom nejspíše našli především v jejich praktičnosti. Jsou velice pohodlné na nošení a jejich velikost je tak akorát, aby se do ní vešly základní nezbytnosti, jakými jsou klíče, peněženka a mobilní telefon. Rozměry mobilních telefonů, které dnes používáme, jsou často větší než kolik naše kapsy zkousnou.

Možná si říkáte, že ledvinky se spíše hodí ke sportovním outfitům a rozhodně není možné, aby vypadaly dobře i k sukni nebo k šatům. Musíme vás vyvést z omylu. Ledvinky už dávno nejsou takové, jaké si je pamatujeme. Určitě máte v paměti ty velké, pestrobarevné kapsy, které byly akorát pro smích. Dnes si nejen módní návrháři dávají záležet na tom, aby ledvinky byly líbivé a vhodné i k elegantním outfitům. Díky tomu našel tento staronový trend nový směr a je čím dál tím populárnější i mezi celebritami a známými modelkami, od kterých se trendy odvíjejí. Když taková Bella Hadid nosí ledvinku, tak to asi nebude jen tak. No ne?

View this post on Instagram

Příspěvek sdílený Bella ? (@bellahadid)

Způsobů, jak ledvinky nosit, je hned několik.

Klasický způsob nošení ledvinky je kolem pasu. Dnes ale existuje více způsobů, jak je nosit. Můžete je také nosit na zádech nebo na hrudi a nebo také přes rameno. Záleží jen na vás, jaká poloha vám vyhovuje a jak se vám bude ledvinka nejlépe nosit.


Avatar

veronikavankova

Každý o mně ví, že miluji módu. Ještě více ale miluji o ní psát. Zabývat se luxusními značkami a návrháři, to je přesně moje parketa!