Pletený kardigan je podzimní jistota. Jak tento trend nosit?

Letošní podzim se prozatím těšíme velkému množství slunečných dnů. Díky tomu se nemusíme schovávat pod teplými kabáty, ale máme prostor vynosit ze svého šatníku více podzimních kousků. Takovým je například oblíbený kardigan, se kterým hravě sestavíme outfit během minuty. Jaký je letos trendy?

Nebojte se vzorů

Pokud jste zastánkyní basic topů a váš šatník se skládá převážně ze základních barevných tónů, pak vsaďte na vzorované kardigany. Jsou zajímavé, originální a v kombinaci s vaším basic šatníkem skvěle vyniknou. Díky vzorovaným kardiganům si navíc vystačíte s decentními šperky, jako například kruhové náušnice, které se vrací mezi módní trendy. Tip: Vsaďte na zlaté odstíny, které více ladí k podzimním odstínům.

Barvy podzimu nikdy nezklamou

Po květinových a neonových letních barvách, které jsme si užívaly poslední měsíce, jsou podzimní tóny svěží a vítanou změnou. Mezi nejoblíbenější barvy podzimní módy patří vínová, která je elegantní a teplá, samozřejmostí je také hořčicová, bez které by se neobešel žádný podzimní šatník.

V oversized jako v bavlnce

Máte na podzim oblíbené zateplené legíny? Nebo, ačkoliv jsou horkým trendem široké nohavice, nechcete se vzdát svých skinny džínů? Pak nutně potřebuje kardigan v oversized střihu, který bude k vaším oblíbeným kouskům ideální kombinací. V oversized vlněném kardiganu si navíc přijdete příjemně jako v bavlnce. Tento pohodlný outfit vás provede i tím nejsychravějším podzimním dnem s dobrou náladou.

Crop i na podzim

Už dlouhé roky nás pronásledují džíny a kalhoty s vysokým pasem. Do budoucna tomu nebude jinak. Mezi top podzimní trendy se tak řadí také kardigany v crop střihu. Pokud navíc zvolíte kardigany v jemných pudrových barvách, jste připravené nejen na letošní podzim, ale rovnou na příští jaro.


Avatar

NikolKurkova

Oblékání je odrazem člověka - malý kousek z toho, kdo jste, je v tom, co máte na sobě (M. Jacobs). Můžete být každý den za někoho jiného a zároveň sami sebou. Tohle kouzlo na módě prostě miluji.