Basic tričko 3x jinak – vytvořte si jednoduchý, ale stylový outfit za pár korun

Každý šatník by měl obsahovat základní kousky, které vynosíte téměř každý den, hodí se na různé společenské příležitosti a dají se jednoduše kombinovat. A takovým kouskem je právě obyčejné basic tričko. Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása. Máme pro vás tipy, jak můžete takové tričko vynosit se vší parádou.

1. Dlouhá tunika a výrazné módní doplňky – outfit sestavený během minuty

Často se stává, že některé módní kousky zastíní zbylou část vašeho outfitu. Málo kdo si potom všimne vaší nové kabelky, krásných náušnic nebo také účesu, jehož příprava vám trvala hodinu. S jednoduchým basic tričkem delšího střihu vykouzlíte outfit během minuty. Vsaďte na základní barvy, jako je například černá, béžová nebo khaki. Tento outfit působí obyčejně, ale se správnými doplňky bude stylový. Výbornou kombinací je třeba ledvinka, která se překvapivě stále drží mezi módními trendy.

Tip: Díky jednoduchosti outfitu si můžete dovolit „vyřádit se“ v líčení. Co třeba výrazná rtěnka, která skvěle ladí k vašemu laku na nehtech?

Foto: Sinsay

2. Basic tričko a basic džíny = nadčasová klasika

Bílé basic tričko a džíny v klasickém přilnavém střihu a tradičním odstínem džínoviny jsou nadčasovou klasikou, kterou nikdy nic nepokazíte. Opět se jedná o jednoduchý outfit, který ničím nevyniká. Se sportovními sneakery se jedná o outfit jako dělaný na výlet, piknik s přáteli, nebo na návštěvu rodiny. Pokud k němu zvolíte výrazné lodičky např. v červené barvě s červenými rty a malou kabelkou, rázem máte outfit jako dělaný na rande, kino, večeři a vynosíte ho i do práce.

View this post on Instagram

A post shared by H&M (@hm)

3. Nebojte se kombinovat s elegantními kousky

Máte v šatníku basic tričko s potiskem či nápisem a říkáte si, že takové tričko vynosíte jen k teplákům? Omyl. Přesně takové tričko totiž potřebujete! Nebojte se kombinovat a trochu se odvažte. Čím bláznivější, tím lepší. Perfektně se totiž hodí k elegantním kouskům jako jsou sukně. Ať už zvolíte mini sukni, která se vrací zpět na scénu, nebo plisovanou midi, ani s jedním nešlápnete vedle.

Vaše babička tento outfit možná pochopení nenajde, módní nadšenci ale budou tleskat.

Foto: Unsplash

Avatar

NikolKurkova

Oblékání je odrazem člověka - malý kousek z toho, kdo jste, je v tom, co máte na sobě (M. Jacobs). Můžete být každý den za někoho jiného a zároveň sami sebou. Tohle kouzlo na módě prostě miluji.