Pohodlné i barevné. Tenisky budou obuví #1 pro jarní sezónu

Jaké boty budou trendy v roce 2021? Budou to jednoznačně tenisky! Vrací se k nám kousky v retro podání ve stylu 80. a 90. let, ale budeme mít i oblíbené jistoty. Klasické Conversky budou stále in.

Retro tenisky

V sezóně 2021 budou in retro tenisky. Opět zažíváme velký návrat retro módy a to nejen u bot, ale i u oblečení. Jaké boty zažívají velký comeback? New Balance! Tyto boty byly nejvíce trendy v 80. letech minulého století a aktuálně se derou znovu na výsluní.

Foto: Unsplash.com

Sportovní boty

V dnešní době je trendy volit především pohodlí a u bot to platí dvojnásob! Sportovní boty se hodí nejen ke sportu, ale i ke každodenním outfitům.

Foto: Unsplash.com

Barevné tenisky

Nálada mnohých lidí v dnešní době je velmi pochmurná, boty ale budou zářit veselými barvami! Nejvíce trendy budou pastelové barvy a květinové vzory.

Klasické Converse a slip-on boty

Boty Converse nebo VANS jsou nestárnoucí klasikou. Jsou pohodlné a nadčasové. Se slip-on variantou letos také nešlápnete vedle. Zejména díky své praktičnosti budou obchodníci i letos sázet na tento typ obuvi.

Kotníkové tenisky

Kombinace kotníkových tenisek s kraťasy či šaty evokuje svým stylem uvolněná 70., ale i 90. léta. Zdá se, že ani letos s tímto trendem nevykročíte vedle. Kotníkové tenisky oceníte při chladnějších ránech a večerech. Při parných dnech bude lepší sáhnout po klasice, ve které vaše noha bude více dýchat.


Avatar

Agáta Eismannová

Jsem trochu snílek, trochu módní nadšenec, trochu romantik, trochu cynik. Zajímám se o zdraví a krásu, zejména o zevní péči o naše tělo. Není mi ale lhostejné ani to, co do svého těla dostávám skrze potraviny. Ráda předávám své vědomosti a zkušenosti i z oblasti zdravé výživy.