Trendy tenisky ? pro rok 2021. Jaké kousky nesmí chybět ve vašem botníku? ?

Sportovní obuv se v posledních letech zabydlela v našich outfitech od tradičního sportovního pojetí, kam samozřejmě právoplatně patří, až po elegantnější volnočasové kousky. Tenisky jsou in po všech směrech a můžete si je obout, i když zrovna nejdete sportovat.

S jakými trendy se budeme setkávat v roce 2021 a na jaké kousky vsadit?

Tenisky mají jednu nespornou výhodu, díky které ční nad každou jinou obuví – jsou neskutečně pohodlné.

?️ Retro bude znovu in

Retro tenisky nejsou žádnou novinkou. Tento trend skvěle fungoval v roce 2020 a nejinak tomu bude i v roce 2021. Trendy styl z 80. a 90. let rezonuje v módním světě i dnes.

[the_ad id=“75328″]

? Barevné tenisky

Pestré barvičky budou jednoznačně kralovat. Netřeba vyjmenovávat odstíny. Každý si najde to své. Stačí se nebát. Módní šeď v roce 2021 hrozit nebude, alespoň co se tenisek týče.

[the_ad id=“75366″]

? Klasika á la Converse

Pokud nás divoké barevné kreace přeci jen přestanou bavit nebo budeme-li se chtít cítit trochu usedleji, není nic lepšího, než vsadit na klasiku, kterou známe především od značky Converse. V podobném stylu ovšem najdeme tenisky i od jiných značek.

[the_ad id=“75393″]

✔️ Kotníkové tenisky

Trend kotníkových tenisek jde ruku v ruce s retro pojetím. Tyhle tenisky zvolte spíše na jaro, kdy oceníte teplejší základ od nohou.

[the_ad id=“75395″]

Ať už holdujete sportu nebo ne, jděte do tenisek i v roce 2021


Avatar

Agáta Eismannová

Jsem trochu snílek, trochu módní nadšenec, trochu romantik, trochu cynik. Zajímám se o zdraví a krásu, zejména o zevní péči o naše tělo. Není mi ale lhostejné ani to, co do svého těla dostávám skrze potraviny. Ráda předávám své vědomosti a zkušenosti i z oblasti zdravé výživy.