Jdete nakupovat oblečení? Poradíme, jak se obléknout, abyste se ve zkušební kabince nezdržovali

photo of woman holding white and black paper bags

Už se vám někdy stalo, že jste si nadšeně vyrazily za nákupy, ale už po několika obchodech vás to začalo nudit, protože vás nebavilo se v kabince pokaždé složitě svlékat a zase oblékat? S našimi tipy se to může změnit!

Užijte si nakupování na maximum a to včetně oblíbeného zkoušení si nových věcí ve zkušebních kabinkách. Poradíme vám, jak se šikovně obléknout, abyste se při zkoušení nového oblečení v kabince zbytečně nezdržovaly.

Začněte u správného výběru spodního prádla

Základ připravenosti na plánovaný shopping začíná tím, že si vyberete vhodné spodní prádlo. Zapomeňte na tmavou podprsenku, která by kazila dojem, pokud byste si zkoušely světlejší svršky. Místo toho zvolte ideálně tělovou podprsenku, případně bílou.

Foto: Depositphotos.com

Vyberte si basic tričko

Pokud se chystáte nakupovat, radíme obléknout si nějaké naprosto obyčejné tričko. Nejenže ho během mrknutí oka svléknete a zase obléknete, ale navíc se basic kousek bude hodit ke všemu, co si v kabince zkusíte – ať už to budou nové legíny, džíny nebo třeba sukně.

woman in white tank top and blue denim jeans sitting on white chair
Foto: Unsplash

Neoblékejte si složité džíny

Jít nakupovat a mít na sobě džíny se zapínáním na několik knoflíků? Tak to rozhodně ne! Takové džíny sice vypadají nesmírně trendy, ale když se nechcete zdržovat, byly by vám spíše na škodu. Rozmyslete si také džíny s páskem, i ty jsou zbytečným zdržením – místo nic vezměte třeba legíny nebo pohodlné strečové kalhoty.

Foto: Depositphotos.com

Na nohy obujte nazouváky

Chcete na nákupech ulovit nové džíny, slušivé kalhoty, pěknou sukni nebo legíny? V tom případě vás čeká jedno zouvání a obouvání za druhým. Buďte o krok napřed a obujte si nazouváky. Ty totiž zujete a pak zase obujete během vteřinky a nebudete se muset zdržovat třeba šněrováním tenisek nebo zapínáním kozaček a podobně.


Avatar

sarkakrausova

Mojí vášní je móda a krása. Řídím se heslem, že každá žena by o sebe měla pečovat, bez ohledu na to, jaké míry jí příroda nadělila. Každá jsme krásná!