Trendy obuv na léto 2020

Módní trendy se neustále mění a jinak tomu není ani letos. Na nastávající léto vybrali módní designéři několik chytlavých kousků, které by neměly chybět v žádném šatníku. Nevíte, které to jsou? 

1. Hrubé podpatky nejen pro pohodlí

Léto 2020 přitáhne na nohy veškerou pozornost. Návrháři neváhali a sáhli po výrazných motivech, které dokonale vyzvednou ženskou krásu. Ale nezapomněli ani na pohodlí. Do módy znovu přicházejí hrubé podpatky, takže v lodičkách nebo sandálech na podpatku budete moci chodit klidně i celý den. Co se tvaru týče, i když stále převládá klasický hranol, ale můžete zvolit jakýkoliv geometrický tvar podpatků.

2. Sandály s řemínkem kolem kotníku

Pohodlné, a zároveň přitažlivé řešení si našlo cestu i mezi trendy pro obuv s otevřenou špičkou. Pokud chcete být IN, vybírejte modely s řemínkem kolem kotníku. Nechce se vám ho zapínat? Vyzkoušejte ty s řetízky.

3. Vzdušné pantofle

Neodzvonilo ani metalickým barvám s výrazným vzorem. V kombinaci se vzdušností pantoflí na každý den dostanete trendový kousek tohoto léta. Ženy, které mají rády něco elegantnější, se nemusejí bát – i pro ně se najdou v nabídce na trhu perfektní kousky.

Trendy boty a mnoho jiných módních modelů najdete v e-shopu Deichmann. Pokud navíc využijete aktuální Deichmann slevy, při nákupu ušetříte nejedno euro.

4. Sportovní styl na sport i procházku

Pokud rádi sportujete, jistě jste si už všimli, že letošní trendy pro sportovní obuv spojují praktičnost a pohodlí s jedinečným vzhledem. Pro ty, kteří mají rádi dlouhé procházky po městě či v přírodě, jsou v nabídce tenisky na platformě. Spojení klasického střihu tenisek pro jednotlivé sporty a módních barevných odstínů vás stylově obuje na běh, jogging či do fitness centra.

5. Něco pro muže

Abychom nezapomněli ani na muže, módní sportovní look přeje i jim. Pro mladší ročníky jsou zde výrazné barvy a vzory, které ihned přitáhnou pozornost.

Do práce a na běžný den si můžete koupit klasické mokasíny. Pokud hledáte něco méně elegantní, vyzkoušejte tenisky.

Kdo by rád zaplatil víc, když může zaplatit méně? Všechny zmiňované boty a mnoho dalších si můžete vybrat levnější, pokud využijete Sizeer slevový kód. Ušetříte s ním při nákupu bot a také oblečení a doplňků.

Zdroj: Sizeer.sk.


Avatar

Redakce

Bavíme, radíme a inspirujeme. Jsme FashionMagazin.cz a na českém internetu fungujeme už od roku 2012!