Vyzkoušené tipy, jak se zbavit černých teček

Ach ty černé tečky! Netoužíme po nich a přesto nás dokážou nepříjemně potrápit. Která z nás by s nimi neměla svou zkušenost. A všechny víme, že černé tečky rozhodně na kráse nepřidávají.

Rozšířené póry jsou taková noční můra. Vyhnout se jim dost dobře nejde, ale co rozhodně udělat můžeme, je minimalizovat jejich výskyt. Jak na to?

Čistit, čistit, čistit!

Možná vám to bude připadat jako otřepané klišé (a možná to tak skutečně je), ale čištění pleti je základ úspěchu. A nemáme tím na mysli náhodné čištění, ke kterému se odhodláte třeba jednou do týdne. Ne. Řeč je o důkladném čištění pokožky ráno i večer, protože přesně tohle by pro nás ženy měla být samozřejmost.

Maska jedině prospěje!

Dopřát pleti masku? Jasně, proč ne! Pokud trpíte na ucpávání pórů, můžeme vám doporučit masky obsahující jíl. Ten je totiž známý tím, že na sebe váže přebytečnou mastnotu a zároveň dokáže stáhnout rozšířené póry, které tím pádem nejsou tak okaté a viditelné. Masku si dopřejte klidně dvakrát do týdne, rozhodně tím nic nezkazíte, ba spíše naopak.

Peeling ano, ale s rozumem!

Peeling pleti je kontroverzním tématem. Někdo na něho nedá dopustit, jiný je zase toho názoru, že pleti nesvědčí. My zastáváme zlatou střední cestu a říkáme, že peeling pleti rozhodně ano, ale jen s rozumem! Chceme tím říci, že peeling pleti prospěje, ale nesmí se to s ním přehánět. Provádět by se měl maximálně dvakrát do týdne a to jen za předpokladu, že nemáte citlivou pokožku.

Foto: Pexels.com.


Avatar

nikolblahova

Móda není jen o dokonalých mírách, móda je i o kyprých tvarech. Každá jsme nějaká - nízká, vysoká, plnoštíhlá i tenká. A přesto jsme každá krásná. Tak nějak po svém. Milujme módu, protože díky ní můžeme vyjádřit, kdo vlastně jsme.