(Ne)obyčejný culík třikrát jinak

focus photography of woman with pink hair bow facing on body of water

Je to asi ten nejjednodušší účes vůbec! Když nám vlasy překáží, stáhneme je do culíku a rázem je po problému. Sázíme na něho při sportu, milujeme ho při celodenním lenošení v posteli, je naše jistota ve dnech, kdy je naše hříva mastná a my ji chceme schovat před světem. Culík je prostě láska!

Někomu ale může připadat nudný. Moc obyčejný. Ani trochu zajímavý. Opak je ale pravdou! Culík totiž můžete nosit pokaždé jinak – třeba podle nálady, příležitosti a buďme k sobě upřímné: taky podle toho, v jakém stavu se zrovna budou nacházet naše vlasy.

Schovejte gumičku

Bez gumičky culík neuděláte, ale mnohdy nám v účesu gumička překáží. Proč ji tedy neschovat? Obyčejný culík vytvořený během pěti vteřin tak rázem získá na eleganci! Stačí okolo gumičky omotat pramen vlasů a ten poté zespodu zajistit sponkou nebo pérkem.

Foto: Pinterest

Hoďte culík nahoru

Culík vyčesaný nahoru taky vypadá úplně jinak, nežli stará dobrá klasika, kdy culík vykouzlíme až kdesi dole u krku. Krásně tak odhalíte šíji, hodí se třeba k topům nebo halenkám se spadenými rameny. To bude vypadat mňam!

Foto: Pinterest

Zapleťte si copánek

Oživte na první pohled obyčejný culík jedním nebo klidně i dvěma copánky. Ty vašemu účesu ihned dodají na zajímavosti, to se vsaďte!

Foto: Missysue.com

Avatar

nikolblahova

Móda není jen o dokonalých mírách, móda je i o kyprých tvarech. Každá jsme nějaká - nízká, vysoká, plnoštíhlá i tenká. A přesto jsme každá krásná. Tak nějak po svém. Milujme módu, protože díky ní můžeme vyjádřit, kdo vlastně jsme.