Tipy, jak nosit punčocháče

Je velice pravděpodobné, že když se řekne punčocháče, mnohým z nás stojí hrůzou vlasy na hlavě. Je to nejspíš pozůstatek z dětství, kdy jsme byly nuceny nosit punčocháče, které nebyly ani hezké a ani příjemné. Pojďme se společně podívat na to, jak takové punčocháče nosit, tak aby vám v nich bylo příjemně a abyste zároveň vypadaly stylově.

Kombinujte je se šortkami

Nejspíš by si ostatní klepali na hlavu, kdybyste v tomto ročním období vyběhly ven pouze v šortkách. Naopak každý bude váš outfit obdivovat, pokud zkombinujete šortky s punčochami. Vyzkoušejte kombinaci kožených šortek a punčoch, oblečte k tomu krásný svetr a přehoďte přes sebe kabát. Taková kombinace je velice pohodlná, a navíc velice šik!

Se sukní a vysokými kozačkami

Punčocháče jsou skvělým doplňkem a zároveň plní i svou funkci, proto je velmi dobrým rozhodnutím, když je zkombinujete s vysokými kozačkami a sukní. Perfektně vyplňují prostor právě mezi těmito dvěma kousky, kde bývá často odhalená kůže. Pokud tedy nechcete nosit sukně a vysoké kozačky kvůli tomuto důvodu, rozhodně neváhejte a tento outfit vyzkoušejte.

Punčocháče a šaty

Tuhle kombinaci zná většina z žen, které nosí v zimě šaty. Je jen málo odvážných žen, které vyjdou v zimě pouze v šatech. Pokud tedy patříte do té skupiny, která nosí šaty s punčochami, ale obyčejné punčocháče vám přijdou nudné, oblečte si punčocháče se vzorem. Takové krajkové punčocháče dokáží outfit skvěle osvěžit a dodají mu ten správný šmrnc.

Sukně a kotníkové boty

Při nošení punčocháčů v zimě myslete na to, že čím více odhalené kůže, tím silnější by měly punčocháče být. Pokud si pod sukni vezmete v zimě obyčejné tenké silonky, zaděláváte si na problém. Je důležité si řádně promyslet, jaké je vlastně roční období, proto opravdu doporučujeme se rozhodnout si pod sukni vzít punčocháče. Navíc černé punčocháče vám dokáží perfektně prodloužit a zúžit nohy, takže výhra rovnou dvakrát!

Foto: Unsplash.com, Pinterest.


Avatar

terezakapcova

Jak řekla známá filmová postava Carrie Bradshaw: „Mám ráda své peníze tam, kde na ně vidím. Jak mi visí ve skříni.“ Přesně to jsem já. Na módě miluji to, že kousek, sám o sobě, nemusí být vždy zajímavý, ale pokud ho dokážete správně kombinovat, může vzniknout dokonalý outfit!