Trendy, cool, rozkošné i elegantní: klíčenky hlásí comeback

Dříve bývaly obrovským hitem. Jako malé děti jsme se často předháněly v tom, kdo jich bude mít více, nebo kdo se blýskne tím vůbec nejlepším kouskem. Mnohdy jsme  jich měli pohromadě tolik, že se mezi nimi klíče ztrácely. Už tušíte, o čem je řeč? Jasně: klíčenky hlásí návrat! Nosit je v dnešní  době na svazku s klíči proto není žádná ostuda, ani projev dětinskosti.

Ozdobte si klíče!

Klíče s sebou nosíme každý den. Bereme si je do práce, nosíme je s sebou do školy, máme je v tašce, když jdeme na nákup. Proč je tedy neozdobit nějakou pěknou klíčenkou? Rozhodně je z čeho vybírat, tak po které sáhnete vy?

Rozkošná plyšová zvířátka

Milujete všechno rozkošné, heboučké a krásně chlupaté? Tak pozor na tyhle klíčenky, protože těm zaručeně neodoláte! Jsou zkrátka roztomilost sama!

Dřevěné klíčenky

Nadšenci do přírodních materiálů, zpozorněte, protože teď mám něco právě pro vás!  Dokonalé dřevěné klíčenky, klidně i s gravírováním nebo nějakým pěkným motivem. No nejsou parádní?

Klíčenky v boho stylu

Nedokážete odolat boho stylu, který je tak jemný, vzdušný a zkrátka má něco do sebe? Pokud tento styl vyznáváte i v oblékání, pak vám ani v podobě klíčenky nesmí chybět!

Luxusní klíčenky

Pro ženy, které se rády obklopují luxusem, tu mám parádní klíčenky, jež se nádherně třpytí a lesknou na dálku. S těmito kousky nebude sebemenší pochyb o tom, že luxus je vaše druhé jméno!

Kožené klíčenky

Pokud milujete kůži, protože ctíte kvalitu materiálu, pak si jednoznačně na klíče pořiďte koženou klíčenku. Ani jim se nedá říci ne!

Foto: Pixabay.com, Pinterest.com.

Avatar

nikolblahova

Móda není jen o dokonalých mírách, móda je i o kyprých tvarech. Každá jsme nějaká - nízká, vysoká, plnoštíhlá i tenká. A přesto jsme každá krásná. Tak nějak po svém. Milujme módu, protože díky ní můžeme vyjádřit, kdo vlastně jsme.