Jak žije krásná manažerka a úspěšná instagramerka Micheleeee?

Krásná a úspěšná podnikatelka, která se nebojí říct svůj názor a móda jí rozhodně není cizí. Řeč je o půvabné Misheleeee, která má na svém Instagramu téměř 28 tisíc sledujících. S těmi sdílí zajímavé okamžiky ze svého života. Nás Misheleee zaujala především svým stylem, který je inspirující. Proto jsme ji pro vás vyzpovídali o módních trendech, Instagramu a která země, kterou navštívila, jí nejvíce oslovila.

Ahoj Míšo, jsme rádi, že jsme s tebou mohli udělat rozhovor. Mohla by ses naším čtenářům na začátek představit a něco o sobě říct?

Ahoj, zdravím všechny čtenáře Fashion Magazinu. Je mi 33 let, mám vystudovanou obchodní akademii. V roce 2005 jsem otevřela solární studio u nás ve východních Čechách, které stále funguje, ale jelikož mi tato práce přišla hodně stereotypní, začala jsem se rozhlížet dál. V roce 2007 jsem začala fungovat jako pojišťovací zprostředkovatel, kde jsem se vypracovala na pozici manažera obchodní skupiny – takže řídím lidi ve skupině, a to mě opravdu naplňuje, je to práce mých snů.

A jelikož nesnáším nudu, tak jsem se pustila do obrovské rekonstrukce 16 nadstandardních bytů,  v době, kdy přišla změna v osobním i pracovním životě (takže to bylo náročný ve všech směrech) a jelikož nechci tímto tempem jet až do smrti, tak jsem si vybudovala takový malý „sen“ na stáří.

Milujicestování, díky své práci jsem měla možnost procestovat obrovský kus světa a jsem za to nesmírně ráda. Nejvíce miluji podmořský svět. V roce 2016 jsem si udělala kurz potápění s přístrojem do 40 m a od té doby poznávám každé místo nejen nad hladinou, ale i pod hladinou a vzhledem k mému stresovému vypětí po celý rok, tam dole opravdu vypnu a na nic nemyslím.

Kdo tě sleduje na Instagramu, ví, že máš úžasný styl a móda ti není cizí. Jakými slovy bys charakterizovala svůj styl?

Mám rozhodně ráda styl , který zdůrazňuje ženskost a eleganci, ale když nejsem v práci, ráda obléknu i oversize módu. Baví mě styl, který momentálně „frčí“. Mám ráda módu, ze které čiší ženskost a nevulgární sexappeal. Jsem malinko konzervativní typ, takže většina mého šatníku je z 99 % složena z černé, světle černé, vybledlé černé, pastelově černé a tmavě černé barvy.

Instagram jako takový se stává stále úspěšnější sociální sítí. V současnosti je na něm mnoho influencerů, které Instagram dokonce i živí. Jaký máš názor ty na současnou insta scénu?  Co pro tebe tvé působení na této oblíbené sociální síti znamená?

Instagram beru hlavně jako zábavu, když mi zbyde volný čas, kterého moc nemám vzhledem k tomu, že jsem každý den téměř od rána do večera v práci… Určitě ho neberu a nikdy nechci brát jako zdroj příjmu a lhát pro „pár korun“ lidem.

Instagram jsem začala používat cca před třemi lety a myslím, že mě rozhodně v tu dobu bavil víc. Momentálně mám pocit, že se z něj stává takový silný (často nepravdivý) marketingový nástroj a čeho tam je stále víc a víc je zcela falešná realita, která má negativní dopady na lidi.

Instagram působí jako naprosto dokonalý svět a myslím, že v různých analýzách dokonce vychází jako nejpozitivnější sociální síť. Je logické, že značná část nás ukazuje jen fotografie míst zalitých sluncem, bezchybně naaranžovaných jídel, perfektních outfitů, dokonalých vztahů, ale nevěřte tomu! Když člověk vleze na můj Instagram, řekne si: „ta holka má vše – je zdravá, je samostatná, má super auto, má super dům, má vztah,..“ ale také má spoustu trápení a starostí, které už lidi nevidí.

Víme, že ráda cestuješ. Na kterou zemi, kterou jsi navštívila, nejraději vzpomínáš a proč?

Každá zem mi něčím přirostla k srdci. Vzpomínám na všechna místa, ale nejvíce oblíbené mám Bali, Floridu a když si chci zablbnout pod vodou, tak nejvíc mě oslnilo určitě potápění na Maledivách. Podmořský svět tam totiž nabízí opravdu moc – viditelnost, velké množství žraloků, manty, želvy, teplá voda… prostě ráj nejen nad hladinou, ale i pod.

Zpátky k módě…. Jaké jsou tvé oblíbené módní značky?

Oblečení jednoznačně ZARA, H&M, Replay a doplňky DIOR, CHANEL, Louis Vuitton.

Který ze současných módních trendů je ti nejbližší a pro který naopak nemáš pochopení?

Nejbližší určitě klasický, ten který je momentálně cool, ale zároveň vám nepřidá 40 let. Ale určitě nejsem žádný extra módní guru, řídím se tím co se mi zrovna líbí. Úplné pochopení zatím nemám pro návrat osmdesátek a devadesátek, ale já jsem v tomto kousek pozadu (smích).

Kdybys měla na sestavení outfitu tři minuty. Jak by vypadal?  

Džíny, triko, sako, tenisky, kabelka.

Míšo, prozraď nám, kolik měsíčně utratíš za oblečení? A za který kousek nejvíce utrácíš?

Ufff … To úplně nevím jestli chci říkat (smích). Za oblečení utrácím opravdu dost, když zrovna nevlezu ten měsíc do Pařížské tak si myslím, že tak 10 – 15 000 Kč. No a když tam vlezu, tak určitě několikanásobně víc (smích).

A za které kousky utrácím nejvíce? Tak určitě za kabelky (ve skříni mám takový malý byt (smích), ale vzhledem k tomu, že Chanel každoročně x krát zdražuje, tak je to vlastně taková dobrá investice.

Nesmíme opomenout tvé krásné dlouhé vlasy. Ty ti totiž všichni závidíme. Používáš nějaké vitamíny, nebo jaké je tvé tajemství péče o ně?

Jéééé děkuji moc. No musím říct, že na nich rodiče nešetřili. Vlásky mám svoje – neprodloužené, nebarvené, nezahuštěné, řekla bych, že u mě je to hodně genetika.Vitamíny používám, když zrovna nezapomenu.

Máš nějaký módní vzor? Nebo oblíbený citát o módě?

Největší módní vzor je pro mě inspirace na Instagramu. Od té doby co ho mám – utrácím o hodně víc (občas si říkám, že ho asi zruším (smích).

A oblíbený citát?

Módu si můžete koupit, ale styl musíte mít.

Děkujeme za rozhovor a přejeme mnoho úspěchů.


Avatar

NikolKurkova

Oblékání je odrazem člověka - malý kousek z toho, kdo jste, je v tom, co máte na sobě (M. Jacobs). Můžete být každý den za někoho jiného a zároveň sami sebou. Tohle kouzlo na módě prostě miluji.