Šaty s třásněmi jsou opět trendy

Šaty a třásně? To jde dost dobře dohromady! Šaty k létu (a nejen k němu, samozřejmě) neodmyslitelně patří a trendy třásně jim dodají úplně jiný rozměr. Myslely jste si, že době třásní dávno odzvonilo? Opak je pravdou.

Třásně vám zaručí pozornost

Když si vyrazíte v nádherných šatech, je více než jasné, že se za vámi otočí nejeden pár zvídavých očí. Ženě v dokonale padnoucích šatech zkrátka nelze odolat. Pokud ale šatům dodáte navíc ještě třásně, nebudete mít o pozornost nouzi. Třásně totiž pozornost přitahují doslova jako magnet, za což zčásti může fakt, že se při každém kroku neodolatelně vlní a „tancují“, což každého okamžitě nalákal.

Na denní i večerní nošení

Šaty s třásněmi můžete nosit jak přes den, tak i večer. V někom možná třásně evokují večírky a párty, což je samozřejmě pravda a já nepopírám, že pokud si na letní večírek vyrazíte v šatech zdobených třásněmi, uděláte tam velkou parádu.  Nicméně vhodné šaty s třásněmi se hodí i pro denní nošení, takže se v nich nemusíte bát vyrazit třeba s kamarádkou na kafe nebo s vaší drahou polovičkou na rande.

Krátké i dlouhé, nosí se všechny

Pokud si lámete hlavu s výběrem, pak věřte, že ať už vsadíte na cokoli, neuděláte chybu. Šaty s třásněmi se totiž nosí v mnoha provedeních, takže si vybere každá. Krátké i dlouhé, asymetrické i klasického střihu, s výstřihem nebo až ke krku. Je to jen na vás, ve kterém modelu si vyrazíte, tak či onak budete vypadat jedním slovem božsky.

Foto: ASOS, BIBLOO.


Avatar

nikolblahova

Móda není jen o dokonalých mírách, móda je i o kyprých tvarech. Každá jsme nějaká - nízká, vysoká, plnoštíhlá i tenká. A přesto jsme každá krásná. Tak nějak po svém. Milujme módu, protože díky ní můžeme vyjádřit, kdo vlastně jsme.