Giambattista Valli představuje kolekci ve spolupráci s H&M

Už nesčetněkrát bylo dokázáno, že spolupráce se v módní branži zkrátka vyplácí a funguje dobře. Když se spojí oblíbená značka a talentovaný designér, musí vzniknout něco jedinečného. Giambattista Valli x H&M bude rozhodně stát za to!

Módní řetězec, který funguje na principu fast fashion a italský heute couture designér, který šije ty nejluxusnější šaty přímo na míru. To je spojení, které stojí za zrodem nové kolekce, jejíž ukázku jste mohli zaznamenat, pokud jste sledovali dění kolem filmového festivalu v Cannes.

Kendall Jenner, Chiara Ferragni nebo Chris Lee byly mezi vyvolenými, které předvedly první střípky zmiňované kolekce. Samozřejmě ani na pány se nezapomnělo. Mezi modely v černých a šedých odstínech si zajisté vyberou to své.

Giambattista pochází z Itálie, jež je metropolí módy. Od počátku tedy bylo jasné, kam se bude jeho profesní život ubírat. Je to rozený romantik, což také rád odráží do své tvorby, ze které čiší něžnost a romantika na míle daleko. Pokud byste se zajímali o to, s jakými materiály rád pracuje, jeho jasným favoritem je tyl, po kterém sáhl i tentokrát a vytvořil tak pohádkovou kolekci.

Které šaty se nejvíce líbí vám? Nás doslova uhranuly růžové šaty z tylu, které předvedla krásná Kendall Jenner. Celá kolekce Giambattista Valli x H&M bude uvedena do prodeje 7. listopadu 2019. Pokud se vám ale nechce čekat, některé modely můžete pořídit už nyní ve vybraných prodejnách H&M a nebo na eshopu.

Foto: H&M.


Avatar

veronikavankova

Každý o mně ví, že miluji módu. Ještě více ale miluji o ní psát. Zabývat se luxusními značkami a návrháři, to je přesně moje parketa!