Masivní náhrdelníky oživí jakýkoli outfit

necklace, jewelry, fashion

I když se vám možná líbí drobné a tenoučké řetízky, letos na ně rovnou zapomeňte. Místo nenápadných a jemných řetízků totiž budeme nosit masivní náhrdelníky, se kterými oživíte každý váš outfit. Výrazný náhrdelník skvěle doplní obyčejné bílé tričko i všemi ženami známé malé černé. Stačí si jen vybrat!

Decentní řetízky letos nefrčí

Tenké řetízky schovejte do šuplíku, nebo je pečlivě uschovejte ve vaší šperkovnici. Pokud se chcete držet aktuálních módních trendů, musíte se vyzbrojit výraznými náhrdelníky, kterými své okolí zaručeně ohromíte.

Nepřehánějte to

Propadnete-li kouzlu masivních náhrdelníků, s dalšími doplňky už to v rámci svého outfitu nikterak nepřehánějte. Výrazný náhrdelník si totiž zaslouží, aby mu byla věnována veškerá pozornost, nemluvě o tom, že přítomnost dalšího šperku by se mohla zapříčinit o to, že bude váš look působit přeplácaně.

Foto: Pinterest

Mohutné náhrdelníky nejsou pro všechny

I když jsou mohutné a pořádně výrazné náhrdelníky letošní rok v kurzu, nemohou si je dovolit nosit úplně všichni.

Před masivními náhrdelníky bych měla varovat především ty z vás, které máte silnější trup a mohutnější krk. V takovém případě byste měli dát přednost podlouhlým náhrdelníkům, které budou šikovně kopírovat linie vašeho dekoltu, ale nepřidají vám nechtěné centimetry navíc.

Foto: Pixabay

Nosit je můžete prakticky k čemukoli

Pokud si myslíte, že se masivní náhrdelníky hodí pouze k večerní a společenské róbě, pak se pletete. Ve skutečnosti můžete s výrazným náhrdelníkem oživit prakticky jakýkoli vámi zvolený outfit. Nějaký pěkný masivní kousek si umím dobře představit například v kombinaci s obyčejným bílým tričkem, díky kterému jeho kouzlo o to více vynikne.

Foto: Pinterest

Sluší jim jednoduchost

Masivní náhrdelníky jsou samy o sobě dost extravagantní a hodně výrazné. Z toho důvodu jim sluší jednoduchost, v které se, jak se často říká, skrývá největší krása.

Ať už si tedy rozhodnete masivní náhrdelník vzít k čemukoli, snažte se vybírat takové kousky, které jsou spíše jednoduché a ne příliš výrazné. Doporučit vám mohu třeba slušivou halenku nebo obyčejnou dámskou košili. S takovými kousky masivní náhrdelníky vyniknou ze všeho nejvíce.

Foto: Pinterest

Avatar

nikolblahova

Móda není jen o dokonalých mírách, móda je i o kyprých tvarech. Každá jsme nějaká - nízká, vysoká, plnoštíhlá i tenká. A přesto jsme každá krásná. Tak nějak po svém. Milujme módu, protože díky ní můžeme vyjádřit, kdo vlastně jsme.