Pánové, jdete na rande? Jestli chcete zapůsobit, vyhněte se těmto módním kouskům

Zatímco u žen je naprosto normální, že před prvním rande pečlivě volí své oblečení, u mužů zase není nikterak překvapující, že si s volbou svého outfitu až tak hlavu nelámou. Není se tak čemu divit, že mnohdy na první rande dorazí v naprosto nevhodném oblečení, díky kterému si jejich protějšek o nich okamžitě udělá nepříliš pozitivní obrázek. Pánové, pokud vyrážíte na první rande, následující oblečení si na sebe rozhodně neberte!

Oblečení, které je na první rande nevhodné

Dojem lze udělat během několika vteřin právě volbou oblečení, které si na sebe na první rande obléknete. Pokud si to nechcete u vašeho protějšku zkazit hned od začátku, následujícímu oblečení se vyhněte širokým obloukem.

Tepláková souprava

Můžete si myslet, že tepláková souprava je sebevíce pohodlná, proti čemuž my nic nemáme, ale pokud jde o první rande, je to jasný krok vedle. Jasně, na sport nebo na lenošení doma na gauči u televize, je tepláková souprava ideální volbou, pokud ale přijdete na první rande v teplákovce, můžete se spolehnout, že žena z vás příliš nadšená nebude.

[easy-image-collage id=56031]

Havajská košile

Pokud se vaše rande nekoná někde v exotické destinaci, pak ženami tolik neoblíbenou havajskou košili nechte raději viset u sebe doma ve skříni. Divili byste se, jaký názor má drtivá většina žen na všemi barvami hrající havajské košile – a věřte, že nic pozitivního na onom názoru nebude.

[easy-image-collage id=56035]

Síťované tílko

Myslíte si, že tenhle naprosto odpudivý kousek snad žádný rozumně smýšlející muž ve své šatní skříně nemá? Tak to byste byli hodně překvapení! Každopádně i tohle je na první rande naprosto tabu, síťované tílko zkrátka ne a ne a ne!

[easy-image-collage id=56037]

Tričko s vulgárním sloganem

Možná máte rádi, když za vás oblečení může promluvit a vyjádřit váš názor bez jediného vašeho slova. Možná i proto je vaše šatní skříň doslova přeplněna tričky, na kterých jsou nejrůznější slogany, přičemž některé z nich nejsou zrovna slušné. Pokud jdete na první rande, neberte si na sebe tričko s vulgárním sloganem, i kdyby jste si mysleli, že je to sebevíce vtipné.

[easy-image-collage id=56569]

Foto: Pinterest.com, Unsplash.com.


Avatar

nikolblahova

Móda není jen o dokonalých mírách, móda je i o kyprých tvarech. Každá jsme nějaká - nízká, vysoká, plnoštíhlá i tenká. A přesto jsme každá krásná. Tak nějak po svém. Milujme módu, protože díky ní můžeme vyjádřit, kdo vlastně jsme.