Osvojte si francouzský styl i vy!

Francouzský styl si získává stále více příznivkyň napříč všemi věkovými kategoriemi – a to rozhodně právem! Nejedna z nás obdivuje přirozený šmrnc, kterým jsou Pařížanky proslulé a co si budeme nalhávat – některé jim i tiše závidí. Možná i vám francouzský styl imponuje, ale ještě jste si netroufli odhalit všechny jeho tajemství. Není na co čekat, pojďte do toho s námi!

Francouzský styl si zkrátka musíte zamilovat

Francouzky vypadají elegantně a ležérně, přitom jsou svým způsobem svůdné a sexy. Není se tak čemu divit, že jim mnohé české ženy (a samozřejmě nejen ty) často jejich krásu a vzhled závidí. Možná mezi ně patříte i vy a stydíte se, když i ve vás bodne osten žárlivosti při pohledu na dokonalé Pařížanky. A víte co? Dost už bylo závisti! I vy si musíte francouzský styl zamilovat a pustit jej do svého života.

Pařížankám nechybí elegance, glanc ani šmrnc. A vám už taky nemusí!

Chcete vypadat jako rodilá Francouzka? Můžete! I když si teď možná ťukáte na čelo a říkáte si, že to je přece nemožné (jak udělat z Češky jako poleno elegantní Pařížanku?), ve skutečnosti to není tak těžké. Stačí znát ty správné fígle, s jejichž pomocí ani vám nemusí chybět pro Francouzky tolik typický glanc, šmrnc a elegance. A nebojte se, nebudete v tom sami. Základní triky vám rádi prozradíme v následujících řádcích.

View this post on Instagram

Happiness ❤️

A post shared by Alex ? (@alexfashionbreak) on

Co se líčení týče, Pařížanky to nepřehání

Elegantního vzhledu inspirovaného Paříží můžete dosáhnout i za pomoci líčení. Měli byste vědět, že Pařížanky místo extravagance dávají přednost střídmosti. Jejich líčení je proto spíše decentní, s make-upem ani stíny či očními linkami to příliš nepřehání. Tak to zkuste jako ony a uvidíte, co to provede s vaší vizáží. Francouzský styl zkrátka zastává pravidlo: méně je často více!

Elegance nezávisí na částce na cedulce

Také vás při pohledu na krásné pařížské ženy nejednou napadlo, že jejich elegance určitě spočívá v drahém oblečení? Možná i představa toho, kolik peněz byste do svého Paříží inspirovaného šatníku musely investovat, do této chvíle odrazovala od veškeré snahy vypadat jako ony. Chyba lávky! Pravda je totiž taková, že ženy žijící ve Francii za oblečení naopak vůbec neutrácí a už vůbec ne nekřesťansky vysoké sumy! Nemusí se pyšnit předraženými značkovými věcmi, spíše sází na kvalitu a každý kousek pečlivě volí.

Černá podprsenka pod bílý svršek není pro Francouzky žádné tabu

Zatímco české ženy žijí v přesvědčení, že se černá podprsenka pod bílý svršek nenosí, protože to tak u nás udává nepsané módní pravidlo, francouzské ženy jsou opačného názoru a tuhle barevnou kombinaci hrdě nosí. Podle nich jsou to dva barevné odstíny, které si spolu rozumí. A jestli jim černá podprsenka prosvítá pod světlou halenkou, košilí nebo tričkem? No a!

Foto: Instagram, Pxhere.com.


Avatar

nikolblahova

Móda není jen o dokonalých mírách, móda je i o kyprých tvarech. Každá jsme nějaká - nízká, vysoká, plnoštíhlá i tenká. A přesto jsme každá krásná. Tak nějak po svém. Milujme módu, protože díky ní můžeme vyjádřit, kdo vlastně jsme.