Hnědá barva je v kurzu! Víte, s čím ji nosit?

I tuhle sezonu se bude hnědá barva hrdě drát do popředí našeho zájmu. Tento teplý a zemitý odstín rozhodně má něco do sebe, takže není na místě jej ignorovat – i když co se zrovna hnědé barvy týče, mají mnohé ženy určité předsudky. Na ty je ale teď potřeba zapomenout (takže je hoďte za hlavu) a místo toho mít v malíčku všechny barevné kombinace, se kterými si hnědá barva rozumí.

Hnědá barva je trendy. S jakými odstíny si sedne?

A co vy a hnědá barva? Rozumíte si? Patří mezi vaše oblíbené? Nebo je to spíše tak, že jste se jí až do dnešního dne tak nějak vyhýbali a prakticky si tohoto odstínu nevšímali? Pokud je pro vás zemitá hnědá novinkou, pak uděláte nejlépe, když si přečtete náš dnešní článek. Prozradíme vám v něm, s jakými jinými barvičkami si hnědá rozumí a jaké barevné kombinace se tak promění ve vaše výherní. Tak hurá na to!

Hnědá + černá

Na první pohled možná trochu smutně působící kombinace, na pohled druhý naopak dvojice, která působí elegantně a honosně. Pokud jste si mysleli, že spojení dvou víceméně tmavých odstínů nejde dohromady, pak jste se spletli. Už dávno se ví, že si hnědá s černou dokonale sednou a společně vytvoří něco opravdu zajímavého. Jasně, nic se nesmí přehánět, takže se i v tomto případě snažte držet při zemi, nicméně to nic nemění na tom, že hnědá ve spojitosti s černou vypadá fakt dobře. A jakmile se touto dvojicí jednou seznámíte, okamžitě si ji zamilujete.

Hnědá + vínová

Spojit hnědou barvou s tmavě vínovou je dost dobrý nápad a své o tom ví každý, kdo už to někdy vyzkoušel. I vínová barvička patří mezi zemité odstíny, což je jasný předpoklad k tomu, že si s hnědou musí dokonale nahrávat do noty. A taky tomu tak je. Proto se nebojte skloubit hnědé kousky z vaší šatní skříně společně s těmi, jež jsou laděné do vínova a uvidíte, jaký efekt to bude mít. A je úplně jedno, jestli hnědé bude vaše nové sáčko a k němu přihodíte sytě vínové botky na klínku, nebo jestli si s barvičkami pohrajete jinak. Fantazii se totiž meze nekladou.

Hnědá + khaki

Opět velmi vkusná kombinace dvou přírodních tónů, která zkrátka nemůže dopadnout jinak, nežli na jedničku s hvězdičkou. A klidně i podtrženou, když na to přijde! Někdo sice o khaki barvě říká, že je to barva vojáků a do šatníku si ji nepouští, kdo ale jednou khaki odstínu podlehne, ten si jej zamiluje, protože je jedním slovem úžasný. A když se spojí s hnědou barvou, je to prostě pohádka a pastva pro oči. Tak to zkuste a jistě nám dáte za pravdu!

Hnědá + růžová

Věděli jste, že si hnědá barva skvěle rozumí i s odstínem, kterému se přezdívá holčičí? Je tomu přesně tak, i růžová barva vedle hnědé vypadá dobře a zvláště pak jemnější tóny hnědé barvy úžasně doplní, což bude mít za výsledek, že si vás vaše okolí všimne a udělá si i o vás obrázek, že se v módě opravdu vyznáte. A trocha toho uznání dokáže polichotit sebevědomí, co říkáte?

Foto: ASOS., Unsplash.com.


Avatar

nikolblahova

Móda není jen o dokonalých mírách, móda je i o kyprých tvarech. Každá jsme nějaká - nízká, vysoká, plnoštíhlá i tenká. A přesto jsme každá krásná. Tak nějak po svém. Milujme módu, protože díky ní můžeme vyjádřit, kdo vlastně jsme.