Slevy

Milé dámy a pánové,

v prvé řadě bych vás chtěla pozdravit. Jsem Franche (někteří mě možná znáte z mého blogu) a ráda bych zde přidávala své poznatky, tipy, prostě vše, co by vás mohlo i nemuselo zajímat (100 lidí, 100 chutí).

První článek se jmenuje jasně – slevy. Povánoční slevy jsou prostě klasika, jak u nás, tak i v zahraničí. Mé poznatky a tipy?

Co koupit?

  • Nekupovat nic, co je vyloženě sezonní trend! – Momentálně se vám to zdá jako super kup (50% dolů – bomba) ale časem zjistíte, že jste to buď nepotřebovali (taky, že jste bez toho dokázali žít celou sezónu mám pravdu?) a nebo se vám to nehodí k věcem z aktuálních kolekcí. Proto vsaďte zásadně na nadčasové, jednoduché a kvalitní kousky, u kterých se sleva vyplatí dvojnásob!

Kde to koupit?

  • Má rada – nenakupujte v ČR, je to těžké ale např. topshop.com nabízí mnohem větší slevy, výběr zboží a velikostí, než kamenný obchod v Palladiu. Co lze čekat, když Topshop je v ČR jeden. Proto, pokud máte stabilní velikost oblečení, doporučuji nákup přes internet. Mnohem větší výběr mají taky v Polsku, je to kousek a například Zara není tak ‚úchylně‘ vybrakovaná a rozházená jako tady.

Kolik utratit?

  • Stanovte a odložte si určitou částku peněz, jinak budete mít tendenci utratit mnohem, ale mnohem více. Otřete slzy a berte to tak, že za pár týdnů bude v obchodech jarní kolekce, na kterou vám zbydou peníze.

Na co pozor!

  • Pečlivě sledujte cedulky, není sleva jako sleva, bohužel. Nenechte se zahnat hloučkem fanatiků a neberte vše, co má nálepku -75% mnohdy tomu tak ani není. Ne, nekecám.

Možná si teď říkáte, že takové rady jsou úplně blbé, no, zkuste a uvidíte! 🙂

Vaše Franche

(all pics via google)


Avatar

Redakce

Bavíme, radíme a inspirujeme. Jsme FashionMagazin.cz a na českém internetu fungujeme už od roku 2012!