Dárky na poslední chvíli: tipy na dárky pro ženy

person showing brown gift box

A tak tu po roce máme zase ty Vánoce. Čekají nás úžasné chvíle klidu a pohody, které budeme trávit se svými nejbližšími. A také určitě nějaké ty dárky. Na které se těšíme, přiznejme si to, v každém věku. A protože všichni víme, že Ježíškovi se musí pomáhat, a také že to občas není snadné vymyslet perfektní dárky, máme pro vás několik tipů na dárky k Vánocům.  

V tomto článku se zaměříme na tipy na dárky pro ženy. Pro manželky, partnerky, ale i milenky, maminky, babičky, dcerky, tety nebo kamarádky, máme spoustu inspirace.

Foto: Pandora

Obecně se říká, že žádnou ženu nikdy neurazil nějaký ten šperk třpytivý, a tak pro vás máme jasný typ v podobě šperků italské značky Ops! Objects. Máte-li pevné nervy a jste ochotni vystát si nekonečnou frontou, šperky Pandora jsou vždy sázkou na jistotu.

Čím rozhodně nic nezkazíte? Kabelkou! Velkým hitem jsou plastové kabelky od italské značky O bag, nebo barevné multifunkční kabelky Desigual. Pokud chcete volit raději klasiku, sáhněte po značce Calvin Klein nebo Tommy Hilfiger.

Foto: Desigual

Pokud si troufáte na to odhadnout velikost, nebo ji dokonce znáte, vyberte nějaký hezký komplet spodního prádla. Zabrousit můžete třeba do již zmíněných butiků Calvin Klein nebo k osvědčeným hráčům na módním poli, jako jsou H&M, C&A nebo ZARA.

Pokud si na velikost netroufáte, pak můžete vybrat naprosto bezpečný dárek, kterým je pestrobarevný šátek nebo originální beenie čepice.

Kamarádku potěšíte maličkostí v podobě luxusní svíčky Yankee Candle, ta je vyráběná z přírodních surovin a provoní každý kout domácnosti. Sáhnout můžete ale i po značce Woodwick, která má zase dřevěný knot, který po zapálení praská a navozuje příjemnou atmosféru. Nic ale nezkazíte drobným vonným voskem, nebo voňavým klipem do auta.

person holding lighted candle near green plant
Foto: Unsplash

Dalším tipem na dárek je kosmetická kazeta, která také rozhodně nikdy neurazí. Zkrátka a dobře, nebojte se trochu experimentovat a užijte si Vánoce.


Avatar

Redakce

Bavíme, radíme a inspirujeme. Jsme FashionMagazin.cz a na českém internetu fungujeme už od roku 2012!