Honíte se zběsile za módními trendy? Dejte si pohov a zkuste si najít vlastní styl!

Jsme ovlivněné módními časopisy, blogerkami, fotkami street módy na Instagramu… Můžeme své outfity skládat z kousků podle nejnovějších módních trendů, ale nemusíme se v takovém outfitu cítit jako ve své kůži. Nedělejte ze sebe chodící figurínu z výloh obchodů, buďte samy sebou.

Oblíbené barvy

Nesmrtelná černá je prostě nesmrtelná. Tuhle skutečnost rozhodně nebudeme rozporovat, protože ať už ji máte rády, nebo ne, stále se jedná o barvu, která je univerzální a hodí se absolutně ke všemu. Přesto by to neměla být jediná barva ve vašem šatníku.

Jiná barva vlasů, jiný odstín pleti, jiná stavba těla, každému sluší jiné barvy. Ve které se cítíte nejvíce jako vy? Která barva o vás nejvíce vypovídá? Tuto barvu berte jako základ svého šatníku, nezapomeňte ji ale sladit i s jinými barvami, které váš celkový outfit oživí.

    

Nové s jistotou

Zkoušejte nové módní trendy v kombinaci s vašimi oblíbenými kousky. Ty totiž vypovídají o vašem stylu. Je jedno, že nejsou v souladu se současnými módními trendy. Můžete přeci kombinovat. Móda dovoluje vše a pokud o vašem stylu nevypovídají zrovna ponožky v sandálech, pak rozhodně neuděláte chybu.

Spojte nové kousky podle nejnovějších módních trendů s vaší jistotou, ve které se budete cítit jako vy. Buď vám to sedne, nebo ne. Hledání nikdy nebude u konce, protože se váš styl vyvíjí stejně jako vaše osobnost. Noste to, co vás baví.

Foto: Unsplash.com.


Avatar

NikolKurkova

Oblékání je odrazem člověka - malý kousek z toho, kdo jste, je v tom, co máte na sobě (M. Jacobs). Můžete být každý den za někoho jiného a zároveň sami sebou. Tohle kouzlo na módě prostě miluji.